Jobs@cronos

Over Cronos

 

 

De Cronos Groep werd opgericht in 1991, heeft een sterke groei gekend en is nu één van de grootste ICT-groepen in België. Toch staan we niet graag in de schijnwerpers, we doen ons werk met veel plezier en blijven ondertussen met 2 voeten op de grond. Zelfs na 20 jaar Cronos, staan we nog maar aan het begin va het informatietijdperk. Het aantal nieuwe ideeën/technologieën dat komt aanrollen is overweldigend.

Cronos is vooral geïnteresseerd in die technologieën die een fundamentele impact kunnen hebben op onze manier van leven in de toekomst. Mee aan de wieg staan van de informatie-revolutie is een grote uitdaging. De mate van innovatie en de snelheid waarmee nieuwe technologiëen ontwikkeld en ook direct toegepast worden, zal de volgende jaren zorgen voor een nog sneller groeiende en veranderende markt.

Cronos is een bedrijf van, voor en door mensen met een passie voor technologie. De juiste omkadering en ondersteuning bieden is heel belangrijk om hen geïnteresseerd te houden en hen te helpen om een bijzondere carrière uit te bouwen.

Kennis is heel belangrijk! Door constante investering in nieuwe technologiëen vergaren we kennis en kunde en door de samenwerking met early adopters winnen we aan ervaring. Het is ons doel om rond elke gekozen technologie binnen de kortste keren de beste te worden. Zo kunnen we onze klanten continuïteit bieden in combinatie met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Onze klanten en partners appreciëren onze partnership aanpak en commitment om het vooropgestelde resultaat te bereiken. Het delen van kennis en ervaring maakt integraal deel uit van de Cronos manier van werken. Door een ondernemersgerichte aanpak, de niet aflatende investering in kennis en kunde en de flexibiliteit in de samenwerking heeft De Cronos Groep een uitstekende reputatie opgebouwd.