Jobs@cronos

Adrie

Adrie
“Ik heb thuis meteen getoond waar ik bij Cronos mee bezig ben.”
Adrie
De Cronos Groep
Hoi, ik ben Adrie. In het kader van mijn schoolstage ben ik bezig met het ontwikkelen van een gloednieuwe i-phone applicatie bij District 01, een Cronos groepsbedrijf.

Tof bedrijf, veel jonge mensen en je leert veel bij van elkaar. Wat dat betreft was mijn verwachtingspatroon meteen ingevuld.

Niet dat ik me speciaal heb voorbereid of zo. Ik ben direct begonnen met het programmeren van de applicatie in een programmeertaal die ik niet kende. Dat was geen probleem, want als ik een vraag had, was er altijd wel iemand om me te helpen en ik heb de draad snel opgenomen.

De informatica op school verschilt heel erg van deze hier op Cronos. Daarom heb ik thuis direct getoond waar ik mee bezig was. Dankzij boeiende projecten als deze voel je je direct thuis in een bedrijf. Ik zou andere studenten dan ook meteen aanraden om hun stage ook bij de Cronos Groep te volgen.

“Ik heb thuis meteen getoond waar ik bij Cronos mee bezig ben.”

Eerst wil ik gaan verderstuderen, informatica natuurlijk.  Later zou ik graag bij Cronos werken. De mogelijkheden zijn enorm door de verschillende activiteiten binnen de groep en dat maakt het net interessant voor de toekomst!

 

 

back to overview