Jobs@cronos

Yuan San Tan

Yuan San Tan
“Mooi meegenomen om meteen een iPad app te mogen ontwikkelen.”
Yuan San Tan
stage District01
Hallo, ik ben Yuan San Tan. Bij Cronos heb ik net mijn eerste stage-ervaring mogen opdoen. Via een leerkracht kwam ik met het bedrijf in contact en eigenlijk had ik nog geen directe verwachtingen.

Dat ik meteen een iPad applicatie voor een autobedrijf mocht ontwikkelen, was wel mooi meegenomen!

Het is natuurlijk heel anders dan in de klas zitten, want alles is nieuw en in het begin lijkt alles moeilijk. Het is hard werken én veel bijleren. Dat je op Cronos meteen door iedereen geholpen wordt, maakt het echter al een stuk makkelijker. Iedereen is van het begin van mijn stage heel vriendelijk en behulpzaam geweest.

Ik heb vanaf dag één heel veel bijgeleerd en had nooit verwacht dat ik meteen een iPad applicatie zou mogen ontwikkelen. Da’s best wel cool!

Mijn ouders denken dat ik echt aan het werk ben, terwijl ik het ontwikkelen van een app niet echt als werk zie. Het is eerder ontdekken en veel bijleren. Je bent wel de hele dag geconcentreerd bezig, maar de tijd vliegt zo voorbij. Het is echt plezant.

Hier elke dag met nieuwe technologie bezig zijn en dingen doen die mij heel erg boeien, da’s tof. Daarom zie ik een opleiding als programmeur in de toekomst wel zitten.

back to overview